Feedback-ul

● Care sunt caracteristicile unui feedback eficient?
● Cum să te asiguri că feedback-ul va duce la schimbarea dorită?
● De ce este important feedbackul negativ?
● Care sunt beneficiile feedbackului pozitiv?

Acestea sunt doar câteva întrebări care îți vor satisface nevoia de a înțelege cât mai bine noțiunea de feedback și totodată te vor ghida în procesul de cunoaștere și arta de a comunica eficient.

Feedback-ul este un instrument puternic de comunicare, influență și strategie de management
personal. De aceea, este foarte important, să înțelegi faptul că, pe cât este de simplu , pe atât este de compex, dacă nu îți însușești principiile de bază ale acestuia. Dorim ca prin acest curs propus de noi, să vă îndrumăm spre a oferi un feedback de calitate în orice context,indiferent unde vă veți afla.

Cursul oferit de noi, se concentrează , așadar, pe modul în care poți oferi un feedback astfel
încât, să fii ascultat, dar mai ales modalitatea prin care ar trebui să procedezi pentru ca feedback-ul tău să declanșeze imediat o schimbare. 

În final, ne concentrăm pe a înțelege mai bine de ce este atât de important feedback- ul în orice context, mai mult sau mai puțin formal. Valorizarea feedback-ului, atât de către cel care ar trebui să-l ofere, cât și de cel care trebuie să-l primească, asigură un canal de comunicare deschis prin care disponibilitatea de a asculta și de a accepta posibilitatea ca un altul să vadă lucruri pe care eu nu le văd, este o condiție obligatorie în orice formă de comunicare eficientă.