Pictură - copii, 3-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani , 12-14 ani

Artele plastice sunt expunerea în real a sufletului uman. Cu ajutorul pensulei, a creionului sau chiar a dălții, sufletul se recreează pe sine însuși, insuflându-i autoportretului emoție, trăire și mesaj.

Deși pare un proces intens, dificil și laborios pe care doar specialiștii în domeniu îl pot duce la bun sfârșit, începutul este deschis tuturor. Identificarea unei noi pasiuni, care ar putea însemna începutul unei călătorii, poate fi mai aproape decât te aștepți.

Cursul nostru de pictură te invită spre cunoașterea de sine, studiul culorilor și al compoziției, analiza lucrărilor de artă, a istoriei apariției acestora, dar și experimentarea diverselor tehnici de pictură, care îți oferă posibilitatea de a comunica cu lumea exterioară, fără a utiliza cuvinte.

Arta eliberează de frici și îndoieli, ea te ajută la găsirea unui echilibru între interior și exterior, minte și suflet, devenind mai aproape de sinele tău. Cultivarea simțului estetic atrage după sine doar beneficii, așadar, te așteptăm în cadrul centrului nostru pentru a te bucura de gama de ateliere și cursuri pe care le punem la dispoziție în acest domeniu.

Cursul este adresat copiilor cu vârste de peste 6 ani.

Doritorii se pot înscrie la următoarele grupe: 3-5 ani/ 6-8 ani/ 9-11 ani/ 12-14 ani

Număr de locuri limitat la 10 persoane/grupă, în condiții de respectare a restricțiilor actuale!

Cost curs/lună: 150 lei (materialele de lucru sunt incluse în preț). Cursul se desfășoară o dată pe săptămână. Durata cursului este de 60 minute/grupă.