Misiunea

     Misiunea, ”Dream Art Center”, Iași( DACI), este de a oferi sprijin în educarea, cultivarea, dezvoltarea cunoștințelor și  abilităților tinerilor, crescându-le astfel  șansele integrării pe piața muncii și totodată, șansa dezvoltării unei cariere în domeniul potrivit.   

     Ca întreprindere socială de inserție,” Dream Art Center Iași – DACI” caută permanent direcții de orientare și consiliere pentru tinerii defavorizați și vulnerabili, aflați în situații de risc, care doresc să participe la activitățile cultural-educaționale și de orientare profesională, gândite și oferite de centrul nostru  interesat, să ajute permanent la identificarea și dezvoltarea  punctelor forte ale persoanelor, indiferent cine sunt acestea, la consilierea lor vocațională, la inserția pe piața muncii, acolo unde capacitatea de valorificare a oportunităților în plan personal și profesional este redusă.

Sediul social și punctul de lucru al centrului se găsesc în Municipiul Iași,  Str. Bradului, Nr. 5, zonă semi-centrală, cu acces facil la mijloacele de transport în comun si la obiectivele emblematice ale orașului.

Echipa Centrului

Grozavu Ioan Andrei

Manager Întreprindere Socială

10 ani de experiență în managementul de proiecte, în sectorul ONG, pe domenii socio-culturale și educaționale, cu peste 1000 de beneficiari, formator, manager inovare și antreprenor avizat în economia socială.

Grozavu Mihaela

Director creație

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul dansurilor

K-pop (pop-coreean) și participări multiple la competiţii locale, naţionale şi internaţionale, obține titlul de ”PR Ambassador”  ca reprezentant al României, la etapa finală a concursului ”K-pop World Festival in Gangwon 2013”.

Colaboratori

Aurelia Carabinieru

Profesor de Estetică și Iconografie

Iconar, cu expoziții atât în țară cât și străinătate, colaborator cu diferite instituții naționale şi internaționale, cu activitate vastă în diferite domenii ( pedagogie, educație nonformală, revigorarea tradiției românești, etnografie, management, estetică).

Adrian Moisei

Artist plastic, fotograf, filmmaker, graphic designer, absolvent al Universității de Arte „George Enescu” Iași, membru al UAP Romania – Uniunea Artiștilor Plastici, cu numeroase expoziții și premii pentru fotografie, atât la nivel național cât și internațional, cu un portofoliu impresionant de lucrări expuse în publicații de prestigiu. 

Ce oferim

* Programe și servicii personalizate (consiliere vocațională, teste aflare abilități native, job coaching, plasare forță de muncă, etc.).

* Diversitate de activități (peste culturale, educaționale, formare, 

* Consilierea în vederea reintegrării sociale a tinerilor întorși din străinătate.

* Servicii integrate de inserție socio-profesionale( consultanță în domeniul resurselor- umane)

* Sprijin asistat pentru tinerii cu inițiativă și idei, care se preocupă de soluționarea nevoilor societății,  la nivel macro.

* Servicii de consultanță în domeniul constituirii întreprinderilor sociale, simbolisticii și esteticii aplicate, interpretării icoanei, 

  stimei de sine, valorii și nonvaloriii, esteticii instituțiilor asistențiale.

Contributie la nivel local

* Dezvoltarea infrastructurii culturale locale (hub creativ, locul în care artiștii, tinerii talentați, antreprenorii sau orice persoană dornică de a se forma și specializa 

  o latură culturală, într-un spațiu de lucru comun cu acces la o comunitate resursă, propice dezvoltării lor) ;

* Crearea și pregătirea unei comunități unite, conectată atât între membrii locali, cât și regionali și internaționali, în scopul găsirii pârghiilor comune de susținere 

  reciprocă și oportunități

* Conectarea mediului universitar și preuniversitar (elevi de liceu) cu cel de business local; 

* Locație resursă, care va reuni oameni cu inițiativă, din domenii diverse( ONG-uri, freelanceri, artiști, oameni pasionați, antreprenori, etc.), cu idei valoroase, pe care ne propunem să-i ajutăm, să implementeze proiecte cu aceste idei.