Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concurs foto „Copilăria”

iunie 1, 2021 - iunie 15, 2021

       Invităm toți copiii si tinerii care au vârste cuprinse între 8-18 ani și fac parte din comunități rurale, din regiunea de NE a României: (Județul Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Botoșani și Vaslui), să participe în cadrul concursului foto cu tematica ”COPILĂRIA”.

Pentru a participa la acest concurs, este necesar să realizați 1-3 fotografii reprezentative, care să respecte tematica propusă.

Menționăm faptul că pozele trebuie să fie realizate de către persoanele participante, în localitățile de domiciliu și doar în luna anunțată pentru concurs, respectiv, IUNIE 2021.

Pozele trebuie să fie transmise la adresa de email: gisuassociation@gmail.com sau pe pagina de Facebook – Asociația GISU, cu date informative (titlul fotografiei, nume, prenume, vârsta și localitatea de domiciliu).

Premiile oferite câștigătorilor, constau în participarea gratuită în cadrul taberei de artă și creație, care va avea loc în toamna anului acesta.

Vom acorda 3 premii lunare pentru cele mai bune fotografii, stabilite în urma jurizării: – 50% – votul juriului.
50% – numărul de like-uri acumulate.
Perioada de transmitere a fotografiilor este până la finalul zilei de 15 IUNIE, iar votarea se va face în perioada 16-27 iunie 2021, ORA 20.00 ; Anunțul câștigătorilor va fi postat pînă data de 30 iunie 2021.

Inițiativa face parte din programul ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, desfășurat de Asociația GISU în colaborare cu Centrul cultural Dream Art Center Iași!

Detalii

Începe:
iunie 1, 2021
Se termină:
iunie 15, 2021
Eveniment Category: