Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs de pictură – grupă pentru persoane cu nevoi speciale ( sindrom Down )

mai 10, 2021 - mai 24, 2021

Cursul nostru de pictură te invită la cunoaștere și descoperire de sine prin artă.

Experimentarea diverselor tehnici de pictură, studiul culorii, a formei și a compoziției, îți oferă posibilitatea de a crea un echilibru între lumea ta interioară și cea exterioară, fără a utiliza cuvinte. Sub atenta
îndrumare a profesorului coordonator, copii vor găsi o cale de a-și exprima imensa dragoste și căldură pe care o poartă în sufletele lor.

Arta este un mijloc de comunicare, de eliberare a gândului cu ajutorul pensulei, a creionului și a petei de culoare. Amprentele lăsate de copil pe pânză, includ în sine toate îndoielile, grijile și bucuriile acestora. Copii cu sindrom Down sunt lumina de care toți avem nevoie, iar creația lor ne oferă posibilitatea să privim lumea înconjurătoare prin ochii lor.

Cursul de pictură pentru persoane cu dizabilități (sindrom Down), se va desfășura sub îndrumarea Alinei Radu, o personalitate complexă, atentă la detalii, cu o sensibilitate ce captează și îndeamnă la cunoaștere. Experiența dobândită pe parcursul vieții în urma interacțiunii și lucrului cu acești copii, au determinat-o să-și schimbe modul de percepție a lumii exterioare și i-a dovedit importanța integrării acestora în ea.

ALINA RADU este artist plastic, absolventă a Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, facultatea de Arte Vizuale și Design, cu participare la expoziții colective în cadrul universității, cât și la cele organizate de UAP- România.

Pasionată de portret și locuri cu o istorie în spate, lucrările sale transmit importanța amintirilor în crearea identității fiecăruia dintre noi.

Doritorii se pot înscrie la următoarele grupe:
6-8 ani;
9-11 ani ;
12-14 ani ;

Cursul se desfășoară o dată pe săptămână.

Durata cursului este de 60 minute/ grupă. O grupă este formată din maxim 5 persoane. Cursurile se desfășoară în conformitate cu respectarea restricțiilor actuale!

Cost curs/lună: 250 de lei (materialele de lucru sunt incluse în preț).

Locurile sunt limitate!

+OFERTA LUNA MAI – DISCOUNT 30% pentru persoanele care se înscriu până la finalul lunii mai, luna economiei sociale!

Detalii

Începe:
mai 10, 2021
Se termină:
mai 24, 2021
Eveniment Category: