Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Înscrieri ateliere creative

iulie 10, 2021 - iulie 24, 2021

       Atelierele creative sunt activități unde timpul și spațiul dispar, mâinile fiind unealta prin care se face legătura dintre minte și suflet, iar materia cu care se lucrează prinde viață și sens doar atunci când voi, novicii, înțelegeți ce calitate aveți, de ,,mici creatori”.

Ca să hrănești această latură de artist, nu ai nevoie numai de talent ca ceea ce creezi să devină o operă, ci și de muncă, voință, dorință și cea mai importantă este dragostea de frumos, de tot ceea ce te înconjoară, mediul fiind și sursa de inspirație.

Activitățile sunt diverse pentru a veni în ajutorul vostru, pornind de la brățări, diverse cusături pe pânză (motive tradiționale, mozaic, modelaj), etc. Se urmărește prin aceste activități, însușirea de noi termeni, tehnici și abilități, ce contribuie la dezvoltarea creativității și originalității.

În cadrul atelierelor creative, participanții vor avea posibilitatea să dobândească cunoștințe practice și să înțeleagă simbolistica semnelor cusute și a obiectelor tradiționale românești. Totodată, au posibilitatea să deprindă tehnica, care îi vor ajuta în final să poată realiza propriile creații.

Cursul se desfășoară o dată pe săptămână. Durata cursului este de 60 minute/grupă. Cursul este adresat copiilor cu vârste de peste 5 ani. Număr de locuri limitat la 10 persoane în condiții de respectare a restricțiilor actuale!

Cost atelier: 45 de lei / atelier; cost abonament lunar: 180 lei, (materialele de lucru sunt incluse în preț).

Detalii

Începe:
iulie 10, 2021
Se termină:
iulie 24, 2021
Eveniment Category: