Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/dreamart/public_html/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 38

Servicii de Formare

Servicii de consultanță în domeniul constituirii întreprinderilor sociale, simbolisticii și esteticii aplicate, interpretării icoanei, stimei de sine, valorii și non-valorii, esteticii instituțiilor asistențiale.
Vocația reprezintă o chemare, predispoziție sau un sentiment puternic de potrivire cu o anumită carieră sau ocupație.

Servicii Culturale

Serviciile culturale constituie o categorie aparte de servicii a căror evaluare a calității se face numai de către consumatori și numai după realizarea prestațiilor.

Din multitudinea acestor servicii, centrul nostru a ales să ofere următoarele: dans, film, teatru, muzică, carte, artă fotografică, pictură, artă populară, creații culturale, cinematografie, servicii de lectură, serate muzicale, expoziții de artă, precum și alte evenimente.

Servicii Educaționale

Potențialul enorm de energie și idei de care copii noștri dau dovadă, este impresionant. Important este ca ei să ştie şi cum să folosească aceste resurse, cum să facă distincție între mesajele adulţilor, cum să metabolizeze în mod benefic neplăcerile fără să le evite sau să le reprime.

Alte Servicii

Dorești un punct de vedere independent și o analiză obiectivă pentru un plan de afaceri sau pentru noi oportunități în afacerea ta? Un serviciu de consultanță avizat este tot ceea ce trebuie să alegi mai întâi. Dacă profilul nostru îți inspiră încredere, te așteptăm cu drag.